Search here...
TOP
Spa & Sauna

Spa & Wellness resorts Friesland

Spa & Wellness resorts Friesland

Ben je op zoek naar een Spa & Wellness resort in Friesland? Om er even lekker tussenuit te gaan en lekker tot jezelf te komen? Wij hebben alle Spa & Wellness resorts Friesland voor je op een rij gezet. Groot en klein, bekend en minder bekend. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

We hebben ervoor gekozen om alle op internet bekende Spa & Wellness resorts Friesland te noemen. Bij sommigen kun je een overnachting bijboeken, bij anderen niet. Dit staat vermeld in de omschrijving, evenals de minimumleeftijd.

 

Sauna & Beautyresort De Leliehof, Makkum

Net na de afsluitdijk vinden we Sauna & Beautyresort De Leliehof, een klein en gemoedelijk wellnessresort die maar een beperkt aantal gasten per dag toelaat. Overnachten is mogelijk in het unieke en nieuw aangebouwde lodgehotel De Lelie en ook kinderen zijn toegestaan. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Meer informatie.

 

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

In Burgum, op een klein half uurtje van Heerenveen, vinden we Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve. Kinderen tussen 12-18 jaar worden hier in beperkte aantallen toegelaten en alleen met tijdige reservering en onder begeleiding van een volwassene. Wil je ook graag overnachten? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Wellcome Wellness Vlieland

Heerlijk uitwaaien op Vlieland en tegelijkertijd genieten van alles op het gebied van wellness kan allemaal bij Wellcome Wellness Vlieland. Een luxe wellnesscenter aan het strand van Vlieland, gevestigd in Strandhotel Seeduyn. Kinderen toegestaan vanaf 16 jaar.

Meer informatie.

 

Wellcome Wellness Terschelling

Naast Vlieland is ook Terschelling voorzien van een luxe Wellcome Wellness vestiging. Deze is gevestigd aan baai Dellewal, in Hotel Schylge. Zowel gasten als niet-gasten zijn hier welkom. Ook hier geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Meer informatie.

 

Wellness & Beauty De Woudfennen

Wellness & Beauty De Woudfennen vinden we in Joure. Heerlijk genieten van diverse sauna’s, baden en behandelingen. Mocht je je verblijf willen verlengen dan kun je overnachten in Hotel Country Rose. Lekker in je badjas naar de sauna! Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom, maar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Meer informatie.

 

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud vinden we in het dorp Boijl, in de gemeente Weststellingwerf. Je hebt hier niet alleen een groot aantal heerlijke saunafaciliteiten en zwembaden., maar ook diverse beauty- en massagesalons, een Hammam en Rhassoul. Laat je heerlijk onderdompelen in een gevoel van weldaad. Toegang vanaf 12 jaar. Wil je graag na je dagje relaxen in de buurt overnachten? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Welke Spa & Wellness resorts Friesland heb jij al bezocht?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Gera Stockschen

Als levensgenieter kan ik enorm blij worden van een heerlijke warme sauna, warm bad en alles wat maar goed is voor het ontspannen van lichaam en geest.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.