Search here...
TOP
Spa & Sauna

Spa & Wellness resorts Groningen

Spa en wellness resorts Groningen

Ben je op zoek naar een Spa & Wellness resort in Groningen? Om er even lekker tussenuit te gaan en lekker tot jezelf te komen? Wij hebben alle Spa & Wellness resorts Groningen voor je op een rij gezet. Groot en klein, bekend en minder bekend. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

We hebben ervoor gekozen om alle op internet bekende Spa & Wellness resorts Groningen te noemen. Bij sommigen kun je een overnachting bijboeken, bij anderen niet. Dit staat vermeld in de omschrijving evenals de minimumleeftijd.

 

Thermen Bad-Nieuweschans

In het hoge noorden vinden we het prachtige wellnessoord Thermen Bad-Nieuweschans. Wist je dat hier de eerste thermale bron van Nederland werd ontdekt? Bijzonder aan Thermen Bad-Nieuweschans is dat ze het wellnessresort in tweeën hebben gedeeld. In het badkleding gedeelte kun je kuren, genieten en relaxen in de thermale baden. Hier zijn ook enkele sauna’s aanwezig. In het ongeklede gedeelte kun je nog uitgebreider genieten en vind je de diverse sauna’s. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers. Liever een compleet hotelarrangement in plaats van een dagje relaxen? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Wellnessresort de Waterlelie

Bij Wellnessresort de Waterlelie waan je je in een 1001-sprookje. Je komt binnen via de 350 jaar oude historisch Indiase Paleispoort en waant je in een oosters sprookje. Neem plaats in een heuse bedoeïenentent, ervaar de stoomgrot of het douchen onder de historische poort. Kinderen zijn vanaf 8 jaar onder begeleiding van ouders of verzorgers van harte welkom, mits ze zich gedragen en in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.

Meer informatie.

 

Sauna Beauty Farm Midwolde

In Midwolde vind je wellness resort Sauna Beauty Farm Midwolde. Naast de standaard sauna’s, beautysalon en massages hebben ze hier ook een behandeling met oorkaarsen. Natuurlijk is er ook voldoende aandacht voor de innerlijke mens, met lekker eten uit de Nederlandse keuken, met een knipoog naar de buitenlandse gerechten. Een verblijf is helemaal af te maken met een overnachting!

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Als levensgenieter kan ik enorm blij worden van een heerlijke warme sauna, warm bad en alles wat maar goed is voor het ontspannen van lichaam en geest.

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.